top of page
GettyImages-1272319404_ravid.jpg

Fotografie Leuven, Fotograaf Fotografie Vlaanderen

Fotograaf leuven

 Bij Headshots, onze professionele fotostudio in de buurt van Leuven in Herent, levert u al vier jaar hoogwaardige headshot-fotografiediensten. We zijn dicht bij de stad Leuven, waardoor we ons hebben kunnen vestigen als een van de beste headshot-fotografen in de regio. Naast het maken van headshots, kunnen we ook samenwerken met bedrijven aan verschillende projecten, zoals bedrijfs- en redactionele fotografie. Onze ervaren fotografen kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw volgende project of evenement tot een succes te maken!

Ook zijn wij gespecialiseerd in portretfotografie, of het nu gaat om een ​​familieportret of een zakelijk portret. We leggen graag het moment vast en zorgen ervoor dat de klant blij is met het resultaat.

We bieden ook een breed scala aan diensten, zoals retouchering en postproductie, die in eigen huis wordt gedaan. We hebben een team van ervaren retouchers die ervoor kunnen zorgen dat de foto's perfect zijn voor de klant.

Wij geloven in kwaliteit en klanttevredenheid en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met de resultaten. We staan ​​altijd open voor nieuwe ideeën en we zijn altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren.

Headshot

forograaf in de buurt van Leuven

Als fotograaf ga ik met mensen aan de slag om ze zo goed mogelijk in beeld te brengen,

Ik streef ernaar om de essentie van mijn onderwerpen vast te leggen en een uniek en mooi beeld te creëren dat een leven lang meegaat. Ik werk om een ​​verbinding te creëren tussen het onderwerp en de kijker, en om een ​​verhaal te vertellen met mijn foto's.

 

Ik gebruik licht, compositie en kleur om een ​​uniek en krachtig beeld te creëren. Ik werk ook samen met mijn klanten om ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen en dat hun visie nauwkeurig wordt weergegeven.

Bedrijfsreclame.


Heeft u beelden nodig om uw online zichtbaarheid van uw merk en bedrijf te versterken? Met authentieke foto's helpen wij u de visie van uw bedrijf in beeld te brengen. Persoonlijk of telefonisch bespreken we vooraf de merkwaarden en gewenste uitstraling om tot een shoot met een verhaal te komen. Je personeel, je gebouw, je werkproces: allemaal zaken om in de kijker te zetten. Uw bedrijf profileren als een merk met een eigen cultuur is erg belangrijk voor mensen en brengt uw communicatie naar een ander niveau: stockfoto's versus uw eigen mensen. Je investeert veel in …, maar realiseert je dat investeren in imago en branding ook nodig is. Bijscholingsdagen zijn het ideale moment om profielfoto's te laten maken van medewerkers.

Ook kunnen wij u helpen met het ontwerpen van uw huisstijl, zoals logo-ontwerp, visitekaartjes, flyers, brochures etc. Wij creëren een unieke uitstraling voor uw bedrijf die uw waarden en missie weerspiegelt. Ook geven we advies over het gebruik van huisstijlelementen in uw communicatie.

Robin
Waslander

Headshots Fotograaf

home%20studio01954-2Alut-2048_edited.jpg

Peggy
De Smedt

Make-up Artist

73409303_2976216869074526_7835951150451916800_n.jpg
bottom of page