de headshots Fotostudio

De Oude Melkfabriek Vitalac in Herent (Veltem-Beisem) Stond al jaren leeg, nu is het een geweldig project aan het worden waar meerder ondernemers zich gevestigd hebben. 1 daarvan zijn wij 😊. In 1 van de hallen hebben we in amper 3 maanden tijd onze 130m2 grote fotostudio opgebouwd en we zijn dan ook super trots dat we die jullie nu kunnen laten zien.

De studio is voorzien van een kleedkamer, make-up tafel, DTP-tafel  en super grote vergadertafel en natuurlijk voorzien van een koffie- en theehoek, supersnel internet, beamer, tv’s en audio om onze gasten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Onze studio is perfect voor headshots, portret en product fotografie maar grotere projecten hebben meer dan voldoende ruimte, de shooting studio is 8 meter breed en 4,5 meter hoog! Voorzien van meerder softboxen van klein tot groot. Genoeg om ook complete scenes uit te lichten. Tevens beschikken we over een complete werkplaats om scenes en sets te kunnen bouwen met een arsenaal aan gereedschap.

Het is zover! Onze ‘Space to create’ is nu ook beschikbaar voor onze collega’s fotografen.

 

Daarnaast zal er altijd een medewerker van Headshots.be aanwezig zijn waar tips of advies aan gevraagd kunnen worden. Amateur fotograaf of hobby fotograaf? neem dan zeker ook contact op. Ik help u graag op weg met uw eerste studio-ervaring, De koffie staat klaar :)

Iedereen is welkom en in overleg kan er veel op een creatieve manier.

 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via deze site. 

Of kijk eens op onze facebook pagina?

VOLG ONS

Onze Headshots Fotostudio is gespecialiseerd in portretfotografie, studiofotografie, productfotografie en content creation voor Linkedin, Facebook, Instagram of voor je website. iedereen is welkom in onze studio op afspraak voor uw unieke fotosessie.

SITE-MAP

CONTACT

Snel de route naar ons bedrijf vinden? klik hier
Ons adres van de headshots studio

Route plannen

Pastorijstraat 5

3020 Herent

+32 (0)490 444 859
 
info@headshots.be
 Stel een vraag.

BTW BE 0737.375.984

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

OPENINGSUREN

Elke dag 24/7 - Fotosessies op afspraak.