top of page

Headshots fotostudio

We bieden een verscheidenheid aan headshot-sessies, van eenpersoons- tot groepsfoto's en van studio- tot buitenlocaties. Onze fotografen zijn ervaren in het werken met natuurlijk licht en studioverlichting en kunnen u helpen een look te creëren die zowel professioneel als flatterend is. We bieden ook retoucheerservices om ervoor te zorgen dat uw portretfoto er op zijn best uitziet.
 

Of je nu een portretfoto nodig hebt voor je bedrijfsprofiel, sociale media of voor een persoonlijk project, ons team van ervaren portretfotografen in Leuven kan je helpen het perfecte beeld vast te leggen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en uw sessie te boeken.Het maken van goede headshots is een vak op zichzelf en ontstaat alleen in samenwerking met een getrainde fotograaf die juist daar de aandacht legt. Door de klant te begeleiden naar een houding en een look die spontaan, vertrouwd  en sympathie  uitstraalt.

"Ons doel is dat beeld te maken dat iemand aanspreekt om contact met u op te nemen of te gaan samenwerken."

Hierin zijn we bij headshots.be gespecialiseerd, wij maken graag  samen met u die perfecte Headshot!

Doordat wij werken met onze vaste MUA - Peggy zijn we volledig ingespeeld op elkaar en daardoor behalen we een beter resultaat. Peggy en ik weten precies wat we van elkaar verwachten en als team zeer efficiënt om een bepaalde look te creëren die de klant het beste past. Make-up is meer dan enkel een kleur aanbrengen, het zien wat een persoon zo mooi maakt en dat nog meer accentueren zodat deze zich op dat moment stralend voelt. Daarvoor doen we het. Wat wij het leukste vinden, Is de interactie van de klant met de lens en het coachen van onze klanten naar een geweldige foto. Het verschil van de eerste paar foto’s in een headshot sessie en na het coachen de uiteindelijke geselecteerde fotoreeks is echt enorm. 
Klanten die aan het einde van een photoshoot verbaasd zeggen:


“Wauw ben ik dat echt?!” 


Geeft ons zoveel voldoening & energie dat het de drijvende kracht is achter onze passie en ons bedrijf. 

Geïnfecteerd geraakt met fotografie door mijn vader en zo op vroege leeftijd al zelf bezig met fotografie, we hadden immers alle spullen al in huis. En fotografie heeft door de jaren heen altijd een rol gespeeld, maar nooit de stap gezet naar een eigen studio. Wel altijd blijven leren en studeren. Een van de leuke eigenschappen van fotografie is dat het niet stil staat en constant evolueert. Vooral de technische onderdelen vind ik erg leuk, als ook het coachen van mensen om het beste van zichzelf te laten zien zie ik als een hele leuke uitdaging. Dit is langzaam steeds verder gegroeid tot dat we hebben besloten om daadwerkelijk de stap te zetten en onze eigen studio hebben opgericht en ben elke seconde daarna nog blij dat we die stap hebben genomen.

Fotograaf

Robin Waslander 

 Ik heb me verder gespecialiseerd in make-up voor fotografie door allerlei online cursussen en training te volgen aan de Wellness academie te Hasselt.Een visagiste is een belangrijk en soms onderschat persoon bij het nemen van portretten. Het is van belang om de juiste foundation op de juiste manier aan te brengen voor het kunstlicht in de fotostudio, alsook voor de maquillage van ogen en lippen. Kleine littekens, oneffenheden en verkleuringen van de huid worden weggewerkt. Het is mijn bedoeling om mensen te doen stralen op momenten die ze koesteren. Make-up kan ook een handvat zijn naar meer zelfvertrouwen. Je voelt je net dat ietsje zekerder of prettiger zodat je nog meer kan stralen voor de camera. 

MakeUP

Peggy de Smedt

bottom of page