top of page
  • Robin Waslander

Een foto studio in de gang?Het zou natuurlijk geweldig zijn als elke fotograaf zijn eigen studio zou hebben, maar dat is voor de meesten van ons niet mogelijk. Dat gezegd hebbende, het zal je verbazen hoe weinig ruimte je nodig hebt om een ​​foto te maken, iets dat aantrekkelijk en professioneel is.

Deze geweldige video-tutorial laat je zien hoe je een kleine gang verlicht en toch mooie portretten kan maken, afkomstig van Gavin Hoey van Adorama TV, laat je zien hoe je een kleine gang verlicht en foto's maakt.

Omdat velen van ons nou eenmaal geen studio hebben en daardoor beperkt zijn in de mogelijkheden, onze eigen headshot studio is bijvoorbeel 350m2 groot.

Veel beginnende fotograven die geen studio ruimte ter beschikking hebben denken daardoor dat zij niet de mogelijkheid hebben, Ik ken echter fotografen die fotograferen in ruimtes die niet groter zijn dan een grote slaapkamer. Het hebben van een grote studio is natuurlijk geweldig en biedt ruimte voor creatieve uitingen die anders niet mogelijk zouden zijn, maar vergeet niet wat je zelfs in een kleine ruimte kunt bereiken.

Bekijk de video hierboven voor Hoey's volledige samenvatting.

bottom of page