• Peggy De Smedt

Katrien heeft het hart op de juiste plaats

Wat een goedlachse dame! Ze zorgde onmiddellijk voor een opgewekte en sportieve sfeer.

Katrien wil graag een carrière-switch maken en heeft leuke foto’s nodig voor haar Instagram en nieuwe website. Ze gaat haar steentje bijdragen om mensen gezonder te laten worden. Haar “start-to-run” wordt zeker een succes in Haasrode https://www.instagram.com/katrienro1/

Als portretfotograaf willen wij hier natuurlijk dolgraag aan meewerken.


Ik verzorgde haar maquillage. Een sportieve look en er net dat tikkeltje beter uitzien. Al moet ik eerlijk toegeven dat dat geen zware job was.


"Haar natuurlijk schoonheid viel me op."


De fotoschoot verliep erg vlot. Er werd heel wat afgelachen! Katrien verkoos eenvoudige sportieve foto’s. no trucare en no foefelare, just the way she is. Op het einde van de sessie kwam ze nog met een kleine verrassing.


Ze haalde een bakje prachtige aardbeien uit haar tas. 5 Minuten later stond ze al bijtend op de aardbei voor de lens. Hiermee wilde ze ook graag een plaatselijke fruithandelaar steunen https://www.instagram.com/bruyninckxfruit/

Het hart op de juiste plaats.

Het was een leuke shoot! Positieve mensen maken je dag mooi. Robin en ik zijn blij dat we dit samen kunnen doen. Je leert veel mensen kennen, je komt op veel plaatsen en we doen wat we graag doen.


Namens headshots.be Dankjewel Katrien dat je voor ons koos.

13 keer bekeken

VOLG ONS

Onze Headshots Fotostudio is gespecialiseerd in portretfotografie, studiofotografie, productfotografie en content creation voor Linkedin, Facebook, Instagram of voor je website. iedereen is welkom in onze studio op afspraak voor uw unieke fotosessie.

SITE-MAP

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

OPENINGSUREN

Elke dag 24/7 - Fotosessies op afspraak.

Snel de route naar ons bedrijf vinden? klik hier
Ons adres van de headshots studio

Route plannen

Pastorijstraat 5

3020 Herent

+32 (0)490 444 859
 
info@headshots.be
 
 
Stel een vraag.

BTW BE 0737.375.984

CONTACT