HEADSHOTS.be STUDIO TE HUUR

Bijgewerkt op: 17 okt.

8 April heeft headshots.be in de oude melkfabriek vitalac zijn deuren geopend. Fotograaf, Robin Waslander en Peggy De Smedt als mua hebben voor deze locatie gekozen door de zeer gunstige ligging. Headshots-studio ligt op 6 minuten lopen van het treinstation Veltem, waardoor de studio goed te bereiken is met openbaar vervoer. Daarnaast beschikt deze studio over voldoende parkeerplekken, om te kunnen parkeren.

Met de bus is het nog minder ver lopen :)
De Headshots-studio is inmiddels volledig ingericht met een heel gala aan softboxen en Godox flitsers, gobo's met verschillende patronen, rookmachine, video projector en zelfs continu led-panelen en RGB leds speciaal voor fotografie en video om erg leuke sessies te doen die een stapje verder gaan dan een 3 lamp setup. Natuurlijk is er een super grote vergader/crea-tafel en een heel praktische edit tafel met genoeg monitors om met meerdere mensen tegelijkertijd te kunnen werken. Natuurlijk is de studio voorzien van snel internet om zelfs live sessies te kunnen hosten als ook al uw beeldmateriaal van en naar de cloud te kunnen brengen.

Een knusse kleedkamer en make-up tafel ontbreken natuurlijk ook niet in deze super grote studio van maar liefst 350m2 en een plafondhoogte van 4,5 meter.


"verhuur foto studio"

Naast dat wij de studio zelf gebruiken om foto's te maken, verhuren wij de studio ook aan fotografen of liever gezegd collega's om gebruik te maken van de mogelijkheden die deze studio allemaal te bieden heeft.


Voor gebruik van deze foto studio zal een bedrag van € 249,- per uur gerekend worden met een minimum van 2 uur.


Daarnaast zal er altijd een medewerker van Headshots.be aanwezig zijn waar tips of advies aan gevraagd kunnen worden. Amateur fotograaf of hobby fotograaf? neem dan zeker ook contact op. Ik help u graag op weg met uw eerste studio-ervaring, De koffie staat klaar :)


"fotografie als passie"


Daarnaast starten we (zodra dat weer een beetje veilig kan) met groepssessies met een gezamenlijk thema waar tot 6 fotografen/hobbygrafen op in kunnen schrijven.

Later hier meer over. :)


Voor vragen over mogelijkheden of het huren van deze geweldige studio?

Stuur een mail naar: info@headshots.be

84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven