• Peggy De Smedt

Kurt Rogiers op bezoek!

Door de Corona-lockdown hebben we wat geduld moeten hebben, maar we hebben een afspraak met Kurt.

Ik voel me een beetje als een klein kind dat wacht op bezoek van de

Sint😉. En ja, ik weet het wel.

Acteurs zijn ook mensen van vlees en bloed, maar het is toch een klein beetje speciaal en ik ga het niet onder stoelen of banken steken : ik vind het een knappe man!We hebben een ganse namiddag voor


hem gereserveerd zodat we tijd genoeg hebben om te "freewheelen". Robin had al een creatief moodboard gemaakt en gedeeld met hem. Het moodboard is een soort van leidraad en een mood waarin men de foto's wilt maken. Het is ook niet zo dat we hier niet meer van afwijken. Uit de samenwerking met het model en het samen groeien naar doelen, komen we soms op heel andere dingen uit.


Eer er echt van start werd gegaan met de shoot zaten Kurt en Robin nog even samen met hun creatieve geesten😊. Daar kwamen toffe ideeën uit.


Wat was het fijn om met deze man samen te werken. Hij kent echt wel zijn vak als acteur. In de schminkstoel wist hij perfect wat voor "snoeten hij moest trekken" om men penseelstreken op te vangen. Voor de lens switchte hij zonder enige moeite van het ene personage in het andere. Zalig gewoon! Robin was uitermate in zijn nopjes😊. Alles verliep vlotjes en in een ontspannen sfeer met een mooie headshot en prachtige cinematic foto's als resultaat.

Een hapje en een drankje als afsluiter. Nog een gezellige babbel. Acteurs zijn dus "gewone" mensen. Kurt Rogiers is een sympathieke gast. Hij mag gerust is op onze BBQ komen😉.


Bedankt Kurt om ons als startende onderneming deze kans te geven om jouw professionele kwaliteiten te mogen benutten


17 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

VOLG ONS

Onze Headshots Fotostudio is gespecialiseerd in portretfotografie, studiofotografie, productfotografie en content creation voor Linkedin, Facebook, Instagram of voor je website. iedereen is welkom in onze studio op afspraak voor uw unieke fotosessie.

SITE-MAP

CONTACT

Snel de route naar ons bedrijf vinden? klik hier
Ons adres van de headshots studio

Route plannen

Pastorijstraat 5

3020 Herent

+32 (0)490 444 859
 
info@headshots.be
 Stel een vraag.

BTW BE 0737.375.984

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

OPENINGSUREN

Elke dag 24/7 - Fotosessies op afspraak.