top of page

Kurt Rogiers op bezoek!

Bijgewerkt op: 17 okt. 2022

Door de Corona-lockdown hebben we wat geduld moeten hebben, maar we hebben een afspraak met Kurt In de Foto studio.

Ik voel me een beetje als een klein kind dat wacht op bezoek van de

Sint😉. En ja, ik weet het wel.

Acteurs zijn ook mensen van vlees en bloed, maar het is toch een klein beetje speciaal en ik ga het niet onder stoelen of banken steken : ik vind het een knappe man!We hebben een ganse namiddag voor hem gereserveerd zodat we tijd genoeg hebben om te "freewheelen" onze Headshots studio ligt vlakbij Leuven. Robin had al een creatief moodboard gemaakt en gedeeld met hem. Het moodboard is een soort van leidraad en een mood waarin men de foto's wilt maken. Het is ook niet zo dat we hier niet meer van afwijken. Uit de samenwerking met het model en het samen groeien naar doelen, komen we soms op heel andere dingen uit.


Eer er echt van start werd gegaan met de shoot zaten Kurt en Robin nog even samen met hun creatieve geesten😊. Daar kwamen toffe ideeën uit.


Wat was het fijn om met deze man samen te werken. Hij kent echt wel zijn vak als acteur. In de schminkstoel wist hij perfect wat voor "snoeten hij moest trekken" om men penseelstreken op te vangen. Voor de lens switchte hij zonder enige moeite van het ene personage in het andere. Zalig gewoon! Robin was uitermate in zijn nopjes😊. Alles verliep vlotjes en in een ontspannen sfeer met een mooie headshot en prachtige cinematic foto's als resultaat.

Een hapje en een drankje als afsluiter. Nog een gezellige babbel. Acteurs zijn dus "gewone" mensen. Kurt Rogiers is een sympathieke gast. Hij mag gerust is op onze BBQ komen😉.


Bedankt Kurt om ons als startende onderneming deze kans te geven om jouw professionele kwaliteiten te mogen benutten


bottom of page