top of page

Love-shoot

Bijgewerkt op: 4 jan.


Liefde is mooi! In al zijn vormen en kleuren. Wat is er mooier om je liefde te tonen en vast te leggen op een originele manier. Voor jezelf, je partner, je familie, als cadeau, als blikvanger in je huis,… Je kan er eindeloos mee aan de slag.

Als je geen origineel en goed cadeau kan vinden, helpen wij je graag verder om dit te verwezenlijken.


Wij werken graag met moodboards. Zowel de klant als wijzelf maken een moodboard aan dat ons beiden kan inspireren. Samen zoeken we uit in welke richting de shoot kan gaan en hoe we kunnen evolueren naar een voor hen perfecte foto. Iedereen heeft immers andere verwachtingen en beelden van hoe ze het willen. Op die manier leren wij wat de klant wil en kunnen we ons volledig concentreren op de verwachtingen.


Anaïs en Lennert vonden dit alleszins een goed idee.

We hadden hen de raad gegeven om enkele kledingstukken mee te brengen. Zo kan je eens wat anders aantrekken. Een ander kleurtje, een ander vormpje, een andere look. Altijd leuk.

We beginnen met een watertje en een cola en samen bespreken we wat ze willen. Dat verloopt erg vlot. We komen snel tot enkele shoots die ze echt willen. Ik ga aan de slag met de make-up voor Anaïs. Geen glamour-look, maar een eenvoudige maquillage die haar meer doet stralen.

Robin zet de belichting op punt en we kunnen aan de slag.

Na enkele foto’s wordt er samen even gekeken naar de resultaten. Er kan altijd nog bijgestuurd worden, zowel door de modellen als door ons. Er kunnen zelfs nieuwe ideeën ontstaan waarop we verder werken. Alles kan en alles mag (of toch bijna alles 😉)

Anaïs is super spontaan in het verhaal en die sleurt Lennert er gewoon in mee 😉.

Wat een fijn koppeltje.

We zijn toch weer enkele uurtjes bezig geweest. Wat vliegt de tijd als je het leuk hebt 😊.

Bedankt Anaïs en Lennert. Geniet nog veel van jullie liefde en de foto’s 😉

bottom of page