top of page
  • Robin Waslander

Portretfotograaf geeft zijn beste 5 tips voor het verbeteren van uw portretfotografieWil je je portretfotografie naar een hoger niveau tillen? Heb je het gevoel vast te zitten in het vinden van manieren om je foto's te laten opvallen tussen de massa? Nou, zoek dan niet verder! Hier is een geweldige video van professionele portretfotograaf Glyn Dewis, waarin hij zijn vijf beste tips geeft voor het maken van betere portretfoto's. Hier zijn ze: ervoor zorgen dat je onderwerp zich op zijn gemak voelt tijdens de opname, oogcontact maken met de cameralens, weten waar verschillende onderwerpen moeten kijken om de foto natuurlijker en authentieker te laten aanvoelen, je bewust worden van de lichtomstandigheden in je omgeving, en begrijpen hoe de omgeving de context van een foto kan beïnvloeden.


Met deze vijf foto tips lijdt het geen twijfel dat uw foto's van alledaagse kiekjes zullen overstijgen in prachtige portretten die zowel emotie als persoonlijkheid vangen.


deze tips helpen uw portretten naar een hoger niveau te tillen en ze nieuw leven in te blazen! Heb je een van deze tips gebruikt? Laat het ons weten in de reacties of bekijk deze video voor nog meer geweldige tips!bottom of page