• Peggy De Smedt

Professionele fotografie voor uw bedrijf


Zakelijke portretten in uw bedrijf of in onze studio, teamvoorstellingen, productfotografie, bedrijfsevents… het zijn allemaal diensten die wij graag aanbieden. Dit kan voor allerlei doeleinden : publiciteit, imago, presentatie,… Een boost voor je onderneming.


Zo boekte Stephanie bij ons een afspraak voor het maken van een zakelijk portret voor een bedrijfsvoorstelling. Een jonge ambitieuze vrouw die weet wat ze wil en positief in het leven staat.


Op het moment dat ze door onze deur kwam, had ik het al door : dit wordt een mooie shoot. Een buikgevoel waar ik meestal kan op vertrouwen 😉? Stephanie had nog nooit voor een professionele lens gestaan en was in het begin best wat onzeker. Nergens voor nodig hoor die zenuwen en dat ondervond Stephanie ook.

Het werd een heel ontspannen en spontane fotoshoot met een goedlachse dame.

Na het selecteren van de beste foto’s ging Stephanie naar huis met een tevreden gevoel. Ze had nooit gedacht dat een fotoshoot zo leuk kon zijn. 😊
Een tevreden klant is geeft ons telkens weer een gevoel van :” hier doen we het voor “


Dankjewel Stephanie en veel succes met je carrière.

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

VOLG ONS

Onze Headshots Fotostudio is gespecialiseerd in portretfotografie, studiofotografie, productfotografie en content creation voor Linkedin, Facebook, Instagram of voor je website. iedereen is welkom in onze studio op afspraak voor uw unieke fotosessie.

SITE-MAP

CONTACT

Snel de route naar ons bedrijf vinden? klik hier
Ons adres van de headshots studio

Route plannen

Pastorijstraat 5

3020 Herent

+32 (0)490 444 859
 
info@headshots.be
 Stel een vraag.

BTW BE 0737.375.984

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

OPENINGSUREN

Elke dag 24/7 - Fotosessies op afspraak.