top of page

We have a dream!


Ongetwijfeld een goeie combi denken we, mijn man als fotograaf en ik als MUA. We zijn eindelijk ons eigen bedrijfje gestart om in ons beste “kunnen” jullie op de gevoelige plaat vast te leggen.
HEADSHOTS.BE is geboren 😊


We vliegen er dus in! Robin maakt de foto’s, ik de maquillage. Simpel, toch? Niet dus! In een tijd van digitale fotografie waarin iedereen wel goeie foto’s kan maken met zijn gsm, een tijd waarin de social media overspoeld wordt met selfies en allerhande belevingsfoto’s,… Wij moeten dus origineel blijven, hoge kwaliteit leveren, en ook moeten we ervoor zorgen dat we “gezien” worden op de social media. Hoe begin je daar aan? De prachtige foto’s afleveren lukt ons wel. Dat is onze “dada”, maar om op te vallen in het mediagebeuren, dat is weer een ander paar mouwen.


Robin is ondertussen al vriendjes geworden met Youtube, Google,… Met zijn koptelefoon over zijn oren volgt hij tot in de late uurtjes allerhande tips en trics van “grote” namen in dat wereldje.

Resultaat : Zijn hoofd zit nu barstensvol ideeën (en dat zat al erg vol😉), één ervan is dat we moeten starten met “bloggen”. Ik voel de het al aan men dikke teen… ik krijg de eer om die taak op mij te nemen. Oo echt!? Ik moet dus ook meneer google raadplegen op zoek naar tips om dit op een fatsoenlijke manier te doen.

Dit had ik echt nog niet op school geleerd! De leerstof bestond daar uit rekenen, lezen en schrijven. Bloggen bestond toen nog niet. Geef me dus wat krediet aub. Ik moet leren, veel leren en hopelijk dulden jullie mijn blunders en willen jullie met ons meegaan in deze nieuwe reis. 😊

We kunnen natuurlijk alle hulp gebruiken dus vragen wij jullie om ons te volgen op ons blog en natuurlijk op


Facebook: onze facebook pagina van “headshots.be”

Instagram: hier vindt je de nieuwste foto’s

Youtube kanaal: klik hier en volg ons.

bottom of page