zakelijk-portretten.jpg

PROFIELFOTO - HEADSHOTS

Wedden van wel? Met de juiste begeleiding kan iedereen een professionele uitstraling hebben

"IK PAK NIET OP FOTO'S"

ZELFZEKER OVERKOMEN OP JE WEBSITE?

MEER KLANTEN AANTREKKEN VIA JE LINKEDIN PROFIEL?

NIEUWE WENDING GEVEN AAN JE CARRIERE?

GEEN 'TIJDSDRUK' IS HIER HET TOVERWOORD

Als professional headshot fotograaf ga ik samen met jou op zoek naar foto’s met uitstraling, expressie en emotie. De uitdrukking die we zoeken in een goede foto straalt zelfverzekerdheid, vertrouwen en vriendelijkheid uit.

Zeker als je geen professioneel model bent, heb je tijd nodig om te wennen aan de camera en mij  om tot een perfect eindresultaat te komen. Daarom staat er bij ons geen tijdsdruk op de photoshoot.
 

LEKKER ONTSPANNEN.

Wij zullen je tijdens de sessie coachen over alles wat je moet weten. Houding, lichaamstaal, expressie, hoeken, positionering. We hoeven ons ook niet te haasten tijdens jouw Headshots profielfoto sessie, er is niemand direct na jou geboekt. Dus we hebben tijd om tijdens de sessie te stoppen en de reeds gemaakte foto’s te bespreken en te bepalen wat we kunnen doen om de perfecte uitstraling vast te kunnen leggen voor uw headshot profielfoto.

DE FOTOSHOOT

Je laat niet elke dag nieuwe foto’s van jezelf maken. Daarom krijg je de aandacht die je verdient en nodig hebt om headshot profielfoto’s te maken die passen bij jou. We gaan werken aan je uitstraling op de foto zodat je je optimaal en professioneel kunt presenteren.

SELECTIE

Tijdens de sessie bekijken we regelmatig de al gemaakte foto's en sturen u naar de gewenste uitstraling.
Aan het einde van de portret fotoshoot gaan we zitten, pakken we koffie of thee en bekijken we alle foto's die we hebben gemaakt. Nadat we samen de beste foto’s hebben gekozen, worden de foto’s direct naar de retoucheerder gestuurd om te laten afwerken. Dit geeft u de volledige controle over de uiteindelijke kosten, afhankelijk van het aantal afbeeldingen dat je nodig hebt. De meeste klanten kiezen tenminste 3 profielfoto's. Natuurlijk kun je altijd meer foto's bij bestellen.

Clothes Hanging

STYLING
 

Het zal je verbazen hoe belangrijk je kledingkeuze kan zijn. Onze styliste zal je helpen met de juiste kleding die perfect bij je uitstraling en achtergrond past.

°1

Studio Photography Session

FOTOSHOOT
 

Geen model ervaring? Je bent zeker niet de eerste. Tijdens de fotoshoot word je vakkundig gecoacht in een mooie pose en krachtige expressie die bij je past.

°2

Office Waiting Room

SELECTIE
 

Tijdens de fotoshoot stoppen we regelmatig om de profielfoto's te  beoordelen, waarna je steeds zelfzekerder wordt. Aan het einde van de fotoshoot kies je samen met ons de juiste foto’s uit.

°3

Developer looking on screen

NABEWERKING
 

Nabewerking is net zo belangrijk als goed licht en een onmisbaar onderdeel voor een professionele afwerking van uw profielfoto. Retouches zijn altijd nodig

°4

DE PROFIELFOTO DIE ECHT BIJ U PAST.

Jouw headshot of profielfoto gebruik je hoogstwaarschijnlijk overal. Professioneel op LinkedIn, instagram of facebook, als je een presentatie geeft in jouw slides of misschien wel op de cover van jouw boek. De ruimte die een profielfoto krijgt online is vaak best beperkt.

Het allerbelangrijkste doel voor jouw profielfoto is om iemand een indruk van jou te laten krijgen als persoon.


ONZE WERKWIJZE

Bram- acteur.jpg

BEPAAL ZELF!

Walter HEADSHOT.jpg

EEN PROFESSIONELE PROFIELFOTO VOOR EEN OVERTUIGENDE EERSTE INDRUK

Die indruk wordt gemaakt door :

  1. Expressie in je gezicht en de lichaamstaal.

  2. Zelfvertrouwen straal je uit door de vorm van je ogen.

  3. Vriendelijkheid komt over door expressie met je mond.

 

Dat zijn de drie belangrijkste ingrediënten in een profielfoto. Iets anders toevoegen zou ik dan echt alleen doen na het maken van de afweging of het toevoegt aan het beeld dat iemand van jou krijgt.

Onze fotostudio is speciaal ingericht om een relaxte en gezellige open sfeer te creëren.  Spannend om alleen te gaan? Neem uw partner of vriend(in) gerust mee, ja hoor de hele familie mag ook! Er is plaats genoeg en we hebben thee en lekkere koffie ter beschikking, of als het echt te spannend is iets sterkers ;)

Tips voor je Headshots.be photoshoot.

Een paar dingen om rekening mee te houden voor je een nieuwe Headshots profielfoto laat maken. ​

Je Haar

Ga niet de dag voor de photoshoot naar de kapper, zeker niet als je een kleurspoeling laat doen, grote kans dat dit op de haarlijn zichtbaar is, als je toch met een nieuwe haarlook op de foto wilt, plan dan je kappersbezoek een week eerder.  draag je haar zoals je dat zou doen tijdens een sollicitatie of een andere belangrijke afspraak. Je kapsel is zo persoonlijk, dat we uiteindelijk wel willen dat je haar er op de foto’s ook zo uitziet zoals je bent. Wil je tussendoor van look veranderen, neem dan je styling producten mee om je haar snel te veranderen of maak gebruik van onze styling service

Neem verschillende outfits mee.

We hebben tijd genoeg om verschillende outfits te fotograferen, dit geeft niet alleen meer keuze aan het het einde van de shoot, maar zal ook een groot verschil maken in de uitstraling, misschien wel groter dan je denkt :) Zeker in combinatie met een witte, grijze of zwarte achtergrond. Neem tenminste 3 outfits mee, liefst meer, houd hierbij ook rekening dat egaal meestal beter is dan een druk motief. niet iedereen heeft dezelfde huidtinten en daardoor staat de ene kleur je ook beter staan dan de andere.  Neem in ieder geval iets wits en zwarts mee en tenminste 1 egale kleur die goed bij uw huidtint past.

Sieraden wel of niet.

​Als je een profielfoto bij ons komt maken en je bent iemand die vaak sieraden draagt, dan fotograferen we vaak met en zonder sieraden. Dat is de beste manier om te bepalen hoeveel afleiding zo’n ketting of grote oorbellen werkelijk veroorzaken. Als je naar de foto kijkt en je merkt dat jouw ogen getrokken worden naar de sieraden in plaats van naar jouw ogen en gezicht, dan zou ik sterk overwegen om dat sieraad niet te gebruiken in jouw profielfoto.

PEGGY&ROBIN starten headshots.jpg

OVER ONS

ROBIN & PEGGY

Het talent achter de headshots Fotostudio zit in de artistieke chemie tussen Robin en Peggy die met hun oog voor perfectie de lat van hun creativiteit steeds hoger leggen. In 2020 startten zij Fotostudio Headshots.be op de plaats waar ooit de Melk-fabriek Vitalac gevestigd was. 8 Maart was de officiële opening, waarna het even spannend werd door Covid en het nieuwe normaal. De studio draait inmiddels weer op volle kracht en hun vlotte aanpak tijdens de shoot zorgt voor een aangename belevenis voor de klanten