top of page

Persoonlijke Profielfoto's

"Ik pak niet op foto's"
was het eerste wat ze zij...

"Wedden van wel?" 

Met de juiste begeleiding door een ervaren fotograaf zetten we alle puntjes op de i om u in beeld te brengen, hierdoor kunt u eindelijk uzelf zijn voor de camera. Niet geloven is langs komen! wij dagen u uit. 

1

Uw website

Zelfzeker en een vertrouwd overkomen op uw eigen website.

2

Uw Linkedin Profiel

Meer klanten bereiken via uw linkedin profiel. Een profesionele profielfoto geeft uw profiel de juiste uitstraling 

3

Uw Imago

Een nieuwe wending aan uw carriere? daar hoord een nieuwe foto bij die uw personlijke kracht en ervaring laat zien 

4 Stappen

STYLING

Het zal je verbazen hoe belangrijk je kledingkeuze kan zijn. Onze styliste zal je helpen met de juiste kleding die perfect bij je uitstraling en achtergrond past.

FOTOSHOOT

Geen model ervaring? Je bent zeker niet de eerste. Tijdens de fotoshoot word je vakkundig gecoacht in een mooie pose en krachtige expressie die bij je past.

SELECTIE

Tijdens de fotoshoot stoppen we regelmatig om de profielfoto's te  beoordelen, waarna je steeds zelfzekerder wordt. Aan het einde van de fotoshoot kies je samen met ons de juiste foto’s uit.

NABEWERKING

Nabewerking is net zo belangrijk als goed licht en een onmisbaar onderdeel voor een professionele afwerking van uw profielfoto. Retouches zijn altijd nodig

De profielfoto die echt bij u past

Uw Headshot of profielfoto gebruikt u overal. Professioneel op Linkedin, Instagram of Facebook, als u een precenatie geeft in uw slideds of misschien wel op de cover van uw nieuwe book.

Professionele profielfoto's

Laat uw sucess zien!

Indruk wordt gemaakt door :

Expressie in je gezicht en de lichaamstaal.

Zelfvertrouwen straal je uit door de vorm van je ogen.

Vriendelijkheid komt over door expressie met je mond.

 

Onze fotostudio is speciaal ingericht om een relaxte en gezellige open sfeer te creëren. We hebben thee en lekkere koffie ter beschikking, of als het echt te spannend is iets sterkers ;)

bottom of page