Reserveren 

Eenvoudig en snel online reserveren

Yes! Je hebt de knoop doorgehakt! Jij wil ook de mooiste foto's. 

 

Ik ga je daar bij helpen. De eerste stap is het reserveren van de fotoshoot. Hoe gaat dat in zijn werk? Kies hieronder de sessie die je wil boeken en vul het bijbehorende reserveringsformulier in.

Reserveer onze Foto studio

DE FOTOSHOOT

DE PROFIELFOTO DIE ECHT BIJ U PAST.
Jouw headshot of profielfoto gebruik je hoogstwaarschijnlijk overal. Professioneel op Linkedin, Instagram of Facebook , als je een presentatie geeft in jouw slides of misschien wel op de cover van jouw boek. De ruimte die een profielfoto krijgt online is vaak best beperkt.

Reserveer hier

De reservatie is als volg opgebouwd:
kies uw datum en tijd 
Kies uw Extra opties
Selecteer het aantal benodigde foto's

GEEN 'TIJDSDRUK' HET TOVERWOORD.
Als professional headshot fotograaf ga ik samen met jou op zoek naar foto’s met uitstraling, expressie en emotie. De uitdrukking die we zoeken in een goede foto straalt zelfverzekerdheid, vertrouwen en vriendelijkheid uit. Zeker als je geen professioneel model bent, heb je tijd nodig om te wennen aan de camera om tot een perfect eindresultaat te komen. Daarom staat er bij ons geen tijdsdruk op de photoshoot. 

DE FOTOSHOOT
Je laat niet elke dag nieuwe foto’s van jezelf maken. Daarom krijg je de aandacht die je verdient en nodig hebt om headshot profielfoto’s te maken die passen bij jou. We gaan werken aan je uitstraling op de foto zodat je je optimaal en professioneel kunt presenteren.

EEN PROFESSIONELE PROFIELFOTO VOOR EEN OVERTUIGENDE EERSTE INDRUK
Die indruk wordt gemaakt door :

Expressie in je gezicht en de lichaamstaal.

Zelfvertrouwen straal je uit door de vorm van je ogen.

Vriendelijkheid komt over door expressie met je mond.

 

Dat zijn de drie belangrijkste ingrediënten in een profielfoto. Iets anders toevoegen zou ik dan echt alleen doen na het maken van de afweging of het toevoegt aan het beeld dat iemand van jou krijgt.

Onze fotostudio is speciaal ingericht om een relaxte en gezellige open sfeer te creëren. Spannend om alleen te gaan?
Neem uw partner of vriend(in) gerust mee, ja hoor de hele familie mag ook! Er is plaats genoeg en we hebben thee en lekkere koffie ter beschikking, of als het echt te spannend is iets sterkers ;)

 
 

LEKKER ONTSPANNEN

EEN UUR EXTRA STUDIO TIJD

Wij zullen je tijdens de sessie coachen over alles wat je moet weten. Houding, lichaamstaal, expressie, hoeken, positionering. We hoeven ons ook niet te haasten tijdens jouw Headshots profielfoto sessie, deze optie geeft u 1 uur extra tijd in de studio. Dus we hebben tijd om tijdens de sessie te stoppen en de reeds gemaakte foto’s te bespreken en te bepalen wat we kunnen doen om de perfecte uitstraling vast te kunnen leggen voor uw headshot profielfoto.

NEEM VERSCHILLENDE OUTFITS MEE.

We hebben tijd genoeg om verschillende outfits te fotograferen, dit geeft niet alleen meer keuze aan het het einde van de shoot, maar zal ook een groot verschil maken in de uitstraling, misschien wel groter dan je denkt :) Zeker in combinatie met een witte, grijze of zwarte achtergrond. Neem tenminste 3 outfits mee, liefst meer, houd hierbij ook rekening dat egaal meestal beter is dan een druk motief. niet iedereen heeft dezelfde huidtinten en daardoor staat de ene kleur je ook beter staan dan de andere.  Neem in ieder geval iets wits en zwarts mee en tenminste 1 egale kleur die goed bij uw huidtint past.