top of page

Fotoshoot in 4 stappen

Styling

Het zal je verbazen hoe belangrijk je kledingkeuze kan zijn. Onze styliste zal je helpen met de juiste kleding die perfect bij je uitstraling en achtergrond past.

Photoshoot

Geen model ervaring? Je bent zeker niet de eerste. Tijdens de fotoshoot word je vakkundig gecoacht in een mooie pose en krachtige expressie die bij je past.

Selectie

Tijdens de fotoshoot stoppen we regelmatig om de profielfoto's te  beoordelen, waarna je steeds zelfzekerder wordt. Aan het einde van de fotoshoot kiest je samen met ons de juiste foto’s uit.

Nabewerking

Nabewerking is net zo belangrijk als goed licht en een onmisbaar onderdeel voor een professionele afwerking van uw profielfoto. Retouches zijn altijd nodig

De Fotostudio

ROBIN & PEGGY

Het talent achter de headshots Fotostudio zit in de artistieke chemie tussen Robin en Peggy die met hun oog voor perfectie de lat van hun creativiteit steeds hoger leggen. In 2020 startten zij Fotostudio Headshots.be  De studio draait inmiddels weer op volle kracht en hun vlotte aanpak tijdens de shoot zorgt voor een aangename belevenis voor zowel professionals en klanten

Zakelijke Profielfoto

ZAKELIJKE fotoshoots
Op zoek naar een professionele profielfoto voor LinkedIn of je eigen website? een headshot waar je vertrouwen, zelfzekerheid en vriendelijkheid uitstraalt ? Die in 1 oogopslag laat zien waar je voor staat? Een portret met stoppingpower, waar langer naar gekeken mag worden.


Of zoekt u een fotograaf voor uw zakelijke fotografie waar u mee samen kunt werken aan een project?

20K

Profielfoto's

30K

Linkedin Foto's

40K

Personal branding Fotografie

50K

Portert en Cinematic fotografie

Het beste van jezelf

U bent op zoek naar een professionele profielfoto of portretfoto. Een zakelijke profielfoto die laat zien wie je bent en waar je voor staat, helpt je om je te onderscheiden van de concurrentie.

Hiermee bouw je een authentieke band op met je doelgroep en creëer je een blijvende indruk.

Het helpt u ook om uzelf te onderscheiden van anderen in uw branche en uzelf als expert te profileren. Tot slot helpt het je om vertrouwen op te bouwen bij potentiële klanten en opdrachtgevers.

 

klik snel verder want wij hebben de perfecte oplossing voor je.

Fotografie voor uw bedrijf

Het is tijd om te werken aan uw online imago en branding.

Heb je al gehoord van personal branding headshots? 

Als het om personal branding gaat, is het niet genoeg om slechts één portretfoto te hebben. Je hebt een volledige fotoshoot nodig om je klanten het verhaal van je product of dienst te vertellen. Voorafgaand aan de fotoshoot bespreken we wat jou uniek maakt en hoe we dat unieke kunnen gebruiken om een ​​authentieke band met je doelgroep op te bouwen. Dat komt omdat personal branding essentieel is om u te helpen onderscheiden van de concurrentie; onderscheid u van anderen in uw branche; erkend worden als een expert in uw vakgebied; en vooral vertrouwen opbouwen bij potentiële klanten en opdrachtgevers. 
Daar heeft u nieuwe content voor nodig, die uw visie professioneel weergeeft. De zakelijke fotografie van Headshots gaat hier een stapje verder door 12 jaar ervaring.

 

Op locatie bij uw bedrijf of in onze professionele studio gaan we opzoek naar de perfecte sfeer en uistraling voor uw Headshots, portret en editorial foto's
van U , uw team en bedrijf. 
De beste fotostudio voor uw zakelijke fotoshoot.  

Cinematic & Storytelling 

Cinematic shot - Kurt rogiers - "The Boss"

Studio foto sessie met Kurt Rogiers in onze headshot fotostudio

Cinematic shot - Sandrine André - "Lady in red"

Creative foto sessie met Sandrine André in de headshot foto studio

bottom of page