Business Executive

EEN GOEDE PROFIELFOTO

ZAKELIJK PORTRET

Op zoek naar een professionele profielfoto voor Linkedin of je eigen website? een headshot waar je vertrouwen, zelfzekerheid en vriendelijkheid uitstraalt ? Die in 1 oogopslag laat zien waar je voor staat? Een portret met stoppingpower, waar langer naar gekeken mag worden.


Of zoekt u een creatieve fotograaf waar u mee samen kunt werken aan een project?

PORTFOLIO

linkedin-profielfoto.jpg

ZAKELIJKE FOTO'S
VOOR JE BEDRIJF
 

Het is tijd om te werken aan je online presence en daar heb je nieuwe content voor nodig, die professioneel weergeeft wat je visie is

Op locatie in uw bedrijf of in onze studio gaan we samen met u opzoek naar die geweldige shots die daaraan bij kunnen dragen. Headshots, buste of full body, van jou, je team of anders. kom eens langs voor een afspraak? wij staan je graag bij in dit creatief proces.

storytelling-cinematic_.jpg

CINEMATIC      & STORYTELLING
HEADSHOTS

Cinematic? wat is dat? 
dat is een foto of een serie foto's die een verhaal vertellen of uitbeelden, zowel de omgeving speelt mee als ook de mood van de foto, Bij deze stijl komt de meeste creativiteit los en kan bijna alles. Binnenkort meer info :)

PROFIELFOTO'S HET BESTE VAN JEZELF
 

Je bent opzoek naar een professionele profielfoto of headshot. voor je CV of Linkedin profiel. Een zakelijke profielfoto die laat zien wie je bent en waar je voor staat. klik snel verder want wij hebben de perfecte oplossing voor je.

Uw eigen portret
 

DE IDEALE PROFIELFOTO

Ik had een nieuwe headshot nodig om op mijn webshop www.axentherent.be te plaatsen. Met 1 beeld dat helemaal weergeeft wie ik ben, was ik al blij geweest!

 

Het is een hele serie foto's geworden waaruit het moeilijk kiezen was.

 

Met dank aan Headshotfactory  voor de unieke ervaring en de zeer professionele aanpak.

Marianne Van Rompaey

zakelijk-portretten.jpg
IT’S YOUR STORY
Clothes Hanging

STYLING
 

Het zal je verbazen hoe belangrijk je kledingkeuze kan zijn. Onze styliste zal je helpen met de juiste kleding die perfect bij je uitstraling en achtergrond past.

°1

Studio Photography Session

FOTOSHOOT
 

Geen model ervaring? Je bent zeker niet de eerste. Tijdens de fotoshoot word je vakkundig gecoacht in een mooie pose en krachtige expressie die bij je past.

°2

Office Waiting Room

SELECTIE
 

Tijdens de fotoshoot stoppen we regelmatig om de profielfoto's te  beoordelen, waarna je steeds zelfzekerder wordt. Aan het einde van de fotoshoot kiest je samen met ons de juiste foto’s uit.

°3

Developer looking on screen

NABEWERKING
 

Nabewerking is net zo belangrijk als goed licht en een onmisbaar onderdeel voor een professionele afwerking van uw profielfoto. Retouches zijn altijd nodig

°4

PEGGY&ROBIN starten headshots.jpg

OVER ONS

ROBIN & PEGGY

Het talent achter de headshots Fotostudio zit in de artistieke chemie tussen Robin en Peggy die met hun oog voor perfectie de lat van hun creativiteit steeds hoger leggen. In 2020 startten zij Fotostudio Headshots.be op de plaats waar ooit de Melk-fabriek Vitalac gevestigd was. 8 Maart was de officiële opening, waarna het even spannend werd door Covid en het nieuwe normaal. De studio draait inmiddels weer op volle kracht en hun vlotte aanpak tijdens de shoot zorgt voor een aangename belevenis voor zowel professionals en klanten